• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

VD: Tillsammans utvecklar vi föreningen

18 maj 2018 10:46
Blogg

Blogginlägg från Luleå Hockeys VD Stefan Enbom.


Nu tar vi nästa steg i föreningens utveckling. Styrelsen har beslutat att investera ca 40 Mkr i ny teknik i arenan. Investeringen omfattar nytt ljud, nytt arenaljus samt modern teknik för isprojektion. Utöver detta som kommer det även att installeras en hel del annan teknik som innebär möjligheter till fantastiska effekter i Coop Norrbotten Arena.

Föreningen har höga ambitioner att öka publiksnittet och ytterligare höja feststämningen i arenan. För att lyckas med detta så kommer det alltid vara så att det är hockeyn som är i fokus. Stämningen och festen skapas av en hockey som är präglad av vår identitet. Det i kombination med Sveriges bästa fans och supportrar. Den teknik som installeras ska stötta och förstärka och inte ta över. Vi vet att det kommer att bli fantastiskt bra då vi som alltid strävar efter att utveckla föreningen tillsammans.

För att kunna genomföra den här investeringen så har det krävts en omfattande extern finansiering, vilket möjliggjorts i samarbete med föreningens goda vän Jakob Porser. Vi känner en stor glädje och tacksamhet att Jakob vill hjälpa föreningen med en investering som kommer att betyda massor de kommande 10 åren.

I förarbetet med det här teknikprojektet har Luleå Hockey haft stor hjälp av den tidigare klubbdirektören Peter Jidström och för de kommande två åren kommer föreningen att anlita honom som konsult för att bland annat säkra att projektet blir kommersiellt framgångsrikt. Det är härligt att ytterligare en god vän har möjlighet att stötta och hjälpa oss i vårt kommersiella arbete.

Vi får många frågor om hur läget är med ekonomin och hur resultatet blir för 2017/2018. Jag brukar alltid svara att det är inget vi kan uttala oss om förrän bokslutet är klart och granskat och undertecknat av föreningens revisorer. Det enda jag kan säga är att hela organisationen har gjort ett fantastiskt arbete med att öka intäkter och minska kostnader för att hantera ett underskott före slutspel. Ambitionen har hela tiden varit att undvika negativa resultat även om vi inte når en kvartsfinal. Mycket tyder just nu på att vi har lyckats.

I övrigt så pågår ett intensivt arbete med förberedelser inför kommande säsong. Det mesta vi gör känns mycket positivt på alla plan. Föreningen har medvind i vår offensiva satsning. Vårt varumärke har aldrig tidigare rankats så högt bland svenska föreningar. Vi blev utsedd till årets förening i Sverige vid Eldsjälsgalan. Vår damsatsning och fokus på jämställdhet ger stort nationellt genomslag. Föreningen har dessutom vunnit tre guld de senaste fyra åren och alla har vi fått fira på hemmaplan.

Alla i föreningen vet att det är mycket som kan bli bättre. Vi har full insikt om detta och är beredd att fortsätta jobba stenhårt utifrån vår GPS med Glädje, Passion och Stolthet. Vi värnar om vår identitet och fokuserar på utvecklingskraft för att bli långsiktiga vinnare.

Nu hoppas vi att vi får full uppbackning från alla våra vänner i länet. Allt från sponsorer som vill vara med på en viktig resa för föreningen till alla privatpersoner som snabbt ser till att lösa ett säsongskort. Jag längtar fruktansvärt mycket till att vi alla samlas den 15 september för starten på festen.

Vi gör det tillsammans!