• Huvudsponsorer

Mattsson och Nordanståhl inför helgens matcher

8 december 2017 10:25
J20 J18

I helgen är det dags för de sista matcherna i J20 SuperElit Norra och J18 Elit Norra innan nya utmaningar väntar efter jul. Bägge lagen avslutar med en bortaturné.


För J20-laget står viktiga poäng på spel i en otroligt jämn serie där det gäller att komma topp fem för att få spela i SuperElit Top 10 efter jul. Och plats i den serien ska grabbarna försöka ta i helgen då man ställs mot Mora, Brynäs och Västerås.

– Serien är tight och det är viktiga poäng som står på spel, men om vi spelar som vi gjort de senaste matcherna har vi bra chanser att plocka poäng. Vi har en bra känsla i laget och ser fram emot helgen. I veckan har vi fortsatt nött på med drivet mot mål och spelet framför kassen med skymningar och returer. Och det har fungerat bra, säger forwarden Carl Mattsson.

J18-laget är redan klara för spel i J18 Allsvenskan Norra som har sin början efter årsskiftet. Men man har dock chansen att förbättra sin tabellplacering då man i helgen tar sig an Kramfors, Björklöven och Vännäs.

– Det ska bli roliga matcher där vi måste vinna alla för att knipa andraplatsen från Skellefteå vilket vore kul. Aningen tuffare match mot Björklöven på lördag men vi får inte slappna av i de andra två. I veckan har vi tränat mycket på avslut och snabba förstapass ur egen zon, säger forwarden Isak Nordanståhl.

Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.