• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Lucas Jidenius om helgens matcher

5 november 2017 18:00
J20

Det blev en tung helg i Coop Norrbotten Arena för Luleå Hockeys J20-lag resultatmässigt. Suddenförlust 3-4 mot Mora och en 1-5 torsk mot Leksand.


– Mot Mora tycker jag att vi spelade bra, vi följde vår gameplan. Sen slarvade vi lite med grundjobbet i slutet av matchen och blev hårt straffade för det, dem kom ikapp och drog sen det längsta strået i förlängningen, säger forwarden Lucas Jidenius.

– Även mot Leksand gjorde vi en bra prestation rent spelmässigt, vi skapade många chanser men tog inte vara på dem. Sen var vi för dåliga i powerplay, vi kom inte in på mål och hade för lite trafik framför kassen. Samtidigt som dem var effektiva i sina numerära överlägen.

Efter en riktigt bra inledning på säsongen har det gått tyngre den senaste tiden, hur ska ni hitta tillbaka till det spel ni hade?

– Vi är i en liten dipp nu resultatmässigt, vi försöker att börja om och komma tillbaka till grunderna och jobba hårt. Jag tycker också att vi steppade upp jämfört med förra helgen även om vi inte fick med oss resulateten så det känns som vi är på väg upp igen.

Jidenius säger så här om sin utveckling från förra säsongen.

– Jag tycker att jag har utvecklats bra, försöker spela mer rak hockey och ta mig in på mål och vara farlig där. Jag spelar också med bra spelare och har länge spelat med Christoffer (Björk) och vi har bra kemi tillsammans. Sen har jag haft en jättebra sommarträning och man känner verkligen att det har gett resultat då jag har mer ork, speciellt i slutet av matcherna.