Gustav Grahn inför helgens matcher
Publicerad: 2018-01-19
J18
Luleå Hockeys J18-lag spelar i helgen två hemmamatcher då Huddinge och Arlanda kommer på besök till Coop Norrbotten Arena.

I onsdags tog laget sin första seger i Allsvenskan Norra då man besegrade Björklöven hemma med 4-3.

– Jag tyckte att vi kontrollerade hela matchen förutom sista minuterna då det blev lite onödigt spännande, men vi spelade bra totalt sett och skapade massor med chanser, säger backen Gustav Grahn.

För Gustav blir lördagens match extra speciell då han ställs mot sin moderklubb Huddinge.

– Känslan i truppen är bra, det var skönt att fixa första segern i onsdags. Före det hade vi ju fyra förluster och då var känslan inte på topp. Det ska bli kul att få möta två Stockholmslag och speciellt Huddinge såklart, det kommer att bli två tuffa matcher men vi är rejält revanschsugna efter vår resa till Stockholm där vi förlorade alla matcher. Vi ska gå in i matcherna precis som vi gjorde senast mot Löven där vi jobbar hårt för varandra och följer grunderna, då tror jag vi har bra chans att vinna.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.

LHF Kommunikation Andreas Joanson