• Huvudsponsorer

Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan

Wakefield till LHF/MSSK efter OS

8 februari 2018 19:45
SDHL

Fredrik Glader presenterade inför kvällens hemmapublik att Luleå Hockey/MSSK kommer få en verklig spetsförstärkning på forwardsidan när Jennifer Wakefield kommer till SDHL och Norrbotten efter OS.


Jennifer Wakefield avslutade säsongen 2013/2014 i Norrbotten då hon spelade SM-slutspelet för MSSK. Hon har en imponerande meritlista från sin karriär med OS-guld, VM-guld och SM-guld.

På sina 83 matcher i SDHL och SM-slutspelet har hon tidigare stått för imponerande 102 mål och 55 assist.

Fredrik Glader
– Jag känner väl till Jennifer sedan vi tog in henne till MSSK efter OS i Sotji 2014. En ödmjuk person med stor internationell erfarenhet. En spelare med typisk transatlantisk karaktär som kommer passa perfekt in i vårt lagbygge. Hon spelar rakt, kraftfullt och är effektiv i anfallszonen, mycket tack vare ett fantastiskt skott.

Jennifer Wakefield
– Jag ser verkligen fram emot att komma till Luleå Hockey/MSSK efter OS. Jag gjorde samma sak efter OS för fyra år vilket var en fantastisk erfarenhet. Det känns perfekt att jag kommer hinna få några matcher i benen med laget under avslutningen så att vi sedan är redo för slutspelet.

– Anledningen till att jag valde att komma till LHF/MSSK är min historik med Fredrik Glader och det arbete som föreningen lagt ner på att lyfta damhockeyn de senaste säsongerna. Dessutom kommer det bli jättekul att träffa dom tjejer som jag spelade med för fyra år sedan och även Melinda Olsson som jag spelade tillsammans med i Linköping under en säsong.