• Huvudsponsorer

Stjärnklart - Årets julfest i Luleå!

10 juni 2019 17:00
Event

I december är det dags för årets självklara julfest - Stjärnklart 2019 i Coop Norrbotten Arena med Jessica Andersson och Robin Bengtsson den 13 och 14 december.


Bjud in kunder, kollegor, vänner och familj till en oförglömlig upplevelse. Kvällen kommer att vara fullspäckad med glitter, hits, humor och en stämning utöver det vanliga. Det blir helt enkelt en helkväll av högsta kvalité – allt levererat av Sveriges artistelit.

På scen ser vi rockens okrönta drottning från vårt södra grannland Danmark - Sanne Salomonsen. Med sig har hon även partybruden Jessica Andersson som tillsammans med Robin Bengtsson och Anna Bergendahl ger startfältet en triss i Melodifestivalvinnare.

Dessutom deltar Idolfinalisten och stjärnskottet Hanna Ferm och latinorytmernas mästare Mendez. Som om det inte vore nog bjuds det på ännu mer feststämning med Kaliffa & Jensa från Hoffmaestro.

Det garanteras en lyckad kväll med en show ni sent kommer att glömma, kombinerad med dryck och välsmakande julbord från våra duktiga krögare.

Varmt välkomna till Stjärnklart 2019!

TURNÉPLAN
- 13-14 december Coop Norrbotten Arena
- 6-7 december Jönköping
- 29-30 november Helsingborg

BILJETTER & INFORMATION
- Biljetter från 295 kr till det allra lyxigaste för 1461kr (paket och pris kan variera per ort)
- Showen startar 20.30 och pågår ca 2,5h inkl. paus.
- Efter showen fortsätter kvällen med efterfest för de som vill.
- Läs mer och boka på www.stjarnklart.se

Stjärnklart presenteras av Krall Entertainment.