• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr

Kommentarer från SHL-debutanterna

16 september 2018 07:30
Nyhet

I samband med hemmapremiären för Luleå Hockey var det hela fem spelare som gjorde sin SHL-debut. Allt från 18-årige Viktor Edström till NHL- och OS-meriterade Erik Gustafsson.


Här är några korta kommentarer från de spelare som fick göra SHL-debut i gårdagens premiärseger.

Erik Gustafsson (24:41 istid, 1 skott på mål och +1)
– Det var en väldigt kul match att få spela för Luleå Hockey. Det var ett grymt tryck och det var riktigt mäktigt att få komma in och se fansen hoppa och sjunga på läktarna och sedan att hela arenan var med på noterna även om vi inte spelade speciellt bra i den första perioden.

Jesper Sellgren (21:30 istid, 1 skott på mål och +1)
– Från början var jag faktiskt inte så nervös inför matchen, men ju närmre det kom nedsläpp ju mer började det kännas av. Det släppte dock ganska snabbt och både jag och Gustafsson spelade upp oss, precis som övriga laget, ju längre matchen gick.

Austin Farley (15:45 istid, 1 assist och +1)
–- Det var en riktigt rolig match att spela. Även om det tog ett tag innan vi fick igång skridskorna så fortsatte vi bygga på den kemi vi haft i kedjan med Connolly och Petter Emanuelsson. Att jag sedan hade världens chans att sätta ett friläge gjorde det inte sämre även om den gick för högt den här gången, men nästa sitter!

David Lindquist (06:23 istid)
– Det var coolt att få åka ut genom björnen och möta publiken. Utifrån att vi var det bättre laget i den andra och tredje perioden så kändes det riktigt bra att vi kunde börja säsongen med en rättvis seger inför en härlig hemmapublik.

Viktor Edström (02:28 istid)
– Det var riktigt mäktigt att få åka in genom björngapet, som man ju stått och tittat på allt för många gånger från läktaren. Det var precis som jag hade tänkt mig att det skulle vara och jag fick gåshud när jag åkte ut på isen. Det var jättekul att få göra SHL-debuten i en sån här match och jag ser verkligen fram emot att få chansen igen.