• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Ingen lycka nere i Gävle

13 februari 2020 21:28
SHL

Luleå Hockey fick inte till sitt spel borta mot Brynäs IF under torsdagen. Trots skottövertag lyckades inte Norrbottningarna hitta igenom ett tätt hemmaförsvar och förlorade till slut med 5-1.


Det blev en jobbig kväll för Luleå Hockey borta mot Brynäs IF. Spelmässigt var det inga jättestora skillnader lagen emellan men överlag så lyckades hemmalaget bättre med att minimera misstagen och täppte effektivt till framför det egna målet i egen zon. Ju längre matchen led så fick gästerna mer och mer tid i anfallszon men där fick man tillbringa tid med pucken på utsidan.

1-0 kom i den första perioden i powerplay och det lite oturligt då en förmodad passning tog på Luleåförsvarare och smet in under David Rautio i kassen. 2-0 kom halvvägs in i den andra perioden då Norrbottningarna tappade markering framför eget mål och 3-0 kom i början av den tredje perioden på en felslagen passning i egen zon.

Reduceringen till 3-1 kom i spel fem mot fyra och då lyckades Luleå Hockey vinna närkamperna framför motståndarmålet vilket gav utdelning direkt. Efter målet kom också gästerna bästa sekvens i matchen då man med sex spelare på isen lyckades få fart på pucken och tryckte tillbaka Brynäs i jakten på en ny reducering. Dessvärre så lyckades hemmalaget snappa upp pucken och punktera matchen till 4-1 vilket sedermera blev 5-1.

På lördag är det upp på hästryggen igen för Luleå Hockey som då avslutar sin tre matcher långa bortasvit genom att ta sig an Leksand.