Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan

Ingen lycka nere i Gävle

13 februari 2020 21:28
SHL

Luleå Hockey fick inte till sitt spel borta mot Brynäs IF under torsdagen. Trots skottövertag lyckades inte Norrbottningarna hitta igenom ett tätt hemmaförsvar och förlorade till slut med 5-1.


Det blev en jobbig kväll för Luleå Hockey borta mot Brynäs IF. Spelmässigt var det inga jättestora skillnader lagen emellan men överlag så lyckades hemmalaget bättre med att minimera misstagen och täppte effektivt till framför det egna målet i egen zon. Ju längre matchen led så fick gästerna mer och mer tid i anfallszon men där fick man tillbringa tid med pucken på utsidan.

1-0 kom i den första perioden i powerplay och det lite oturligt då en förmodad passning tog på Luleåförsvarare och smet in under David Rautio i kassen. 2-0 kom halvvägs in i den andra perioden då Norrbottningarna tappade markering framför eget mål och 3-0 kom i början av den tredje perioden på en felslagen passning i egen zon.

Reduceringen till 3-1 kom i spel fem mot fyra och då lyckades Luleå Hockey vinna närkamperna framför motståndarmålet vilket gav utdelning direkt. Efter målet kom också gästerna bästa sekvens i matchen då man med sex spelare på isen lyckades få fart på pucken och tryckte tillbaka Brynäs i jakten på en ny reducering. Dessvärre så lyckades hemmalaget snappa upp pucken och punktera matchen till 4-1 vilket sedermera blev 5-1.

På lördag är det upp på hästryggen igen för Luleå Hockey som då avslutar sin tre matcher långa bortasvit genom att ta sig an Leksand.