• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Ingen lycka nere i Gävle

13 februari 2020 21:28
SHL

Luleå Hockey fick inte till sitt spel borta mot Brynäs IF under torsdagen. Trots skottövertag lyckades inte Norrbottningarna hitta igenom ett tätt hemmaförsvar och förlorade till slut med 5-1.


Det blev en jobbig kväll för Luleå Hockey borta mot Brynäs IF. Spelmässigt var det inga jättestora skillnader lagen emellan men överlag så lyckades hemmalaget bättre med att minimera misstagen och täppte effektivt till framför det egna målet i egen zon. Ju längre matchen led så fick gästerna mer och mer tid i anfallszon men där fick man tillbringa tid med pucken på utsidan.

1-0 kom i den första perioden i powerplay och det lite oturligt då en förmodad passning tog på Luleåförsvarare och smet in under David Rautio i kassen. 2-0 kom halvvägs in i den andra perioden då Norrbottningarna tappade markering framför eget mål och 3-0 kom i början av den tredje perioden på en felslagen passning i egen zon.

Reduceringen till 3-1 kom i spel fem mot fyra och då lyckades Luleå Hockey vinna närkamperna framför motståndarmålet vilket gav utdelning direkt. Efter målet kom också gästerna bästa sekvens i matchen då man med sex spelare på isen lyckades få fart på pucken och tryckte tillbaka Brynäs i jakten på en ny reducering. Dessvärre så lyckades hemmalaget snappa upp pucken och punktera matchen till 4-1 vilket sedermera blev 5-1.

På lördag är det upp på hästryggen igen för Luleå Hockey som då avslutar sin tre matcher långa bortasvit genom att ta sig an Leksand.