J20 tog revansch på Mora
Publicerad: 2022-09-17
J20
Luleå Hockeys J20-lag vann dagens hemmamatch mot Mora med 4-3.

Norrbottningarna fick en drömstart på matchen då Isac Hedqvist gjorde 1-0 I numerärt överläge bara minuten in på matchen. Halvvägs in på perioden utökade hemmalaget sin ledning till 2-0 genom Johannes Mäki. Men gästerna kom tillbaka målmässigt med ett sent mål I den första perioden av Filip Björkman och ett tidigt mål I mittronden av Ludvig Markman. Halvvägs in på matchen återtog Luleå ledningen då Edward Björk fixade 3-2. 14:45 in på mittronden kvitterade Mora på nytt då Michael Brandsegg-Nygård gjorde 3-3 I powerplay. Men bara minuten senare återtog norrbottningarna ledningen igen, Dans Locmelis nätade och det var 4-3 inför den tredje perioden. Hemmalaget stängde sen matchen I den tredje perioden som blev mållös och laget kammade hem samtliga tre poäng.