• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Luleå Hockey vann toppmöte

2 februari 2016 21:29

Luleå Hockey vann toppmötet mot formstarka Linköping HC med 2-0 hemma i Coop Norrbotten Arena. Med det gör norrbottningarna ett litet ryck i tabellen och tar tillbaka tredjeplatsen från just Linköping.


Det märktes att det var två formstarka lag som möttes i Coop Norrbotten Arena under tisdagskvällen. Bägge lagen visade bra fokus och intensitet direkt från första nedsläpp samtidigt som de även visade upp ett disciplinerat försvarsspel. Känslan var att ett misstag skulle straffa sig och matchens första mål kom också till på just ett misstag i slutet av den första perioden.

En misslyckad Linköpingsspassning mitt i ett byte snappades upp av Craig Schira strax utanför offensiva blå. Schira drev in pucken till höger och hittade fram till en framstormande Jonathan Granström som ensam med målvakten avslutade kliniskt och 1-0 lyste på måltavlan.

I början av den andra perioden lyckades Luleå Hockey vinna pucken nere i Linköpings hörn, Lucas Wallmark hittade Peter Cehlarik i slottet och Cehlarik skarvade å sin sida pucken vidare till Jacob Micflikier som inte gjorde något misstag.

I den tredje perioden uteblev intensiteten en aning i matchen vilket framförallt gynnade Luleå Hockey som hade en tvåmålsledning. Gästerna lyckades dock samla kraft för att vaska fram ett antal giftiga målchanser men en het Joel Lassinantti avvärjde dessa. Till slut blev det 2-0 till norrbottningarna som med segern skaffar ett tre poängs försprång ner till Linköping på fjärdeplats.