Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Oavgjort vid full tid än en gång mot Rögle

6 februari 2021 18:10
SHL

För tredje matchen i rad så slutade matchen mellan Luleå Hockey och Rögle BK oavgjort i full tid. Och för tredje gången den här säsongen tog skåningarna hem bonuspoängen. Den här gången via straffar i en match som slutade 2-3.


Den första perioden bjöd på ett ganska hafsigt spel och känslan var att det gynnade ett kontringsorienterat Rögle mer än det gynnade hemmalaget. Det var också gästerna som tog ledningen i matchen men inte på en spelvändning utan istället var det ett skott från höga slottet som studsade via målvakt och försvarare in mål.

I den andra perioden blev det mera struktur på spelet med ett Luleå Hockey, med mycket puckinnehav, mot ett disciplinerat Rögle som tålmodigt väntade på chanserna att kontraslå. 15 minuter in i perioden så fick Norrbottningarna till sin kvittering. Einar Emanuelsson dribblade sig förbi sin försvarare men fick inte iväg någon hård avslutning på mål. Det skottet ställde dock Röglemålvakten som stötte iväg pucken ut mot sin vänstra tekningscirkel. Där dök Juhani Tyrväinen påpassligt upp och rakade in 1-1. Hemmalagets målglädje blev dock kortvarig då gästerna återtog ledningen blott en minut och tio sekunder senare.

Den tredje perioden blev sedan Luleå Hockeys bästa där man tog tag i spelet och tryckte på för en kvittering. Norrbottningarna vann skottstatistiken i perioden med 13-3 och med klockan på 11:17 kom den så efterlängtade kvitteringen. Linus Klasen hittade en genomskärande passning i spel fem mot fyra till Nils Lundkvist som klippte till direkt och 2-2 var ett faktum. Extra skönt för Lundkvist som strax innan målet hade ett skott i ramverket.

Matchen slutade 2-2 i full tid och fick till slut avgöras via straffar och där drog Rögle åter det längsta strået.