• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Onsdag Ons 27 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Idag 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

Nordanståhl och Ribom inför helgens matcher

11 januari 2019 14:00
JUNIOR

Luleå Hockeys J20-lag tar sig i helgen an Örebro och Leksand på hemmaplan, även J18 spelar hemma då Timrå och Brynäs kommer på besök.


– Vi har tränat mycket på försvar och klubba mot puck. Matcherna i helgen blir tuffa, leksand som vi mött tidigare är bra och vi är sugna på revansch sen förra mötet. Örebro vet jag inte så mycket om men de blir spännande, säger forwarden Isak Nordanståhl.

– Det kommer att bli tuffa matcher där vi kommer behöva spela med hög noggrannhet i vårt spel över hela banan, det ska bli riktigt kul. I veckan har vi lagt en hel del fokus på vårat spel i egen zon, PP och BP har vi också jobbat på. Det har varit kul att komma till Luleå, det är en väldigt bra förening som kommer kunna erbjuda mig allt det jag behöver för att utvecklas på bästa möjliga sätt, säger forwarden Emil Ribom.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.