Fredrik Glader inför helgens matcher
Publicerad: 2018-09-20
SDHL
Fredrik Glader inför helgens matcher mot SDE i Vilhelmina.

– Vi har en riktigt bra känsla i truppen efter en bra start på säsongen. Det ska bli kul att åka till inlandet där damhockeyn har en god historik och det finns många kommande bra spelare som nu får chansen att se sina förebilder. Vi tror och hoppas på att det kommer bli en fullsatt Sagahallen och tillsammans med tillresta Luleåfans kommer det nog bli en härlig stämning.

Under veckan har fokus på träningarna varit spelet med puck.

– Vi har tränat mycket på omställningar när vi vinner puck i olika delar av banan som vi vill bli bättre på, samtidigt som vi vill behålla detaljerna vi gjort bra i spelet utan puck.

Två matcher mot SDE Hockey står alltså på schemat och laget är taggat.

– Jag tror at vi kommer att styra matchen men vi måste också vara ödmjuka, vi har sett att de vunnit mot Linköping och de har bra målvaktspel. Så det gäller att vi gör våra detaljer till 110% och att vi får utdelning för det.

Kom gärna och se våra fantastiska damer och några av världens bästa damhockeyspelare bjuda på underhållning, hockey upplevs bäst på plats! Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga SDHL-matcher sänds.

LHF kommunikation Andreas Joanson