• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr

VD-blogg: Starka Tillsammans!

27 mars 2019 09:54
Blogg

I ett läge där vi precis firat föreningens senaste SM-guld och påbörjat vår resa med SHL-laget har jag precis skrivit och skickat ut information till våra medlemmar och här kommer ett blogginlägg i samma anda.


Sammanfattningsvis är det mesta inom föreningen mycket bra med stor harmoni, arbetsglädje och framtidstro både på och utanför isen. Det som känns extra bra är att det mesta vi gör går i linje med vår devis: Vi gör det tillsammans.

Luleå Hockey har en tydlig vision med vart vi vill med föreningen och den känner vi är väl förankrad bland våra medlemmar. Vi har också en vägvisare och värderingar som hjälper oss att hitta den mest optimala vägen framåt för Luleå Hockey att den känns väl förankrad i vår unika identitet som förening.

Utvecklingskraft är vår strategi. Allt det vi gör skall bygga på utvecklingskraft. Även om vår ekonomi skulle förbättras ytterligare är det utvecklingskraft vi väljer före köpeskraft. Vi kommer bara kunna bygga hållbar framgång för Luleå Hockey genom att ständigt utvecklas i alla delar.

Vi summerar just nu resan med vårt SDHL-lag. Det är helt fantastiskt att vi har detta lag inom vår förening. Det är underbara elitidrottskvinnor som är enastående ambassadörer för vår förening. Att de dessutom klarade av att genomföra en heroisk vändning i en spännande finalserie är ännu mera imponerande och visar på stor styrka. Vi är extremt stolta över att dessa tjejer bär vårt klubbmärke.

Extra glada är vi med att vi valt utvecklingskraft som inriktning även för vårt SDHL-lag. Inför säsongen använde vi våra ökade resurser till att avlöna spelarna för att möjliggöra träning på dagtid och vi valde bort att ge oss in i budgivning om tillgängliga stjärnspelare inför slutspelet. I stället litade vi på det befintliga laget och den utvecklingskraft som det inneburit under hela säsongen med bättre förutsättningar till träning. Ett vägval som vi känner att vi fick betalt för med en starkare trupp i slutet av finalserien.

På herrsidan är vi nu mitt i en tuff kvartsfinalserie mot de regerande svenska mästarna. I slutspelet kommer vi möta föreningar med betydligt större resurser och med andra vägval till framgång. Luleå Hockey har valt bort den kommersiella bolagsvägen.

Vi strävar efter att vara en kommersiellt skicklig medlemsstyrd organisation som värnar föreningsideal. Vi bygger vår framgång på utvecklingskraft utifrån vår identitet som utmanaren från Norr. Vi är gjorda av stål med ett stort varmt rött hjärta. I Luleå Hockey är det självklart att sträva efter lika villkor mellan killar och tjejer i en modern, inkluderande och jämställd förening. Lika självklart som att vi har elitlag i både SHL och SDHL.

Viktigaste av allt är att vi gör det tillsammans i hela Norrbotten. Våra fans och partners är tydligt med oss på resan tillsammans med alla spelare, ledare, funktionärer och anställda. I Luleå Hockey vinner vi tillsammans och bär våra motgångar gemensamt.

Det är uppenbart för oss alla att vi har många delar i föreningen som måste bli bättre. Vi är fullt medvetna om våra brister och tillkommakortanden. Vi har stor respekt och ödmjukhet inför detta. Vi är dock fast beslutade att jobba stenhårt för att lyckas nå dit våra medlemmar vill med föreningen. Och fortsatt med extremt fokus på att vi gör det tillsammans i Norrbotten.

Avslutingsvis har vi fullt fokus på att stötta vårt herrlag i slutspurten av säsongen. Ett lag som redan gjort oss ruskigt stolta. Jag hoppas och tror att våra ledare och spelare verkligen känner att de har ett gigantiskt stort stöd i länet. Det ska vi fortsätta att visa på läktarna i kommande slutspelsmatcher.

Hoppas vi syns på nästa hemmamatch!

Vi gör det tillsammans!