• Huvudsponsorer

Fem förlängningar presenterade

29 mars 2017 10:20
#lhflive

Under onsdagen presenterade Fredrik Glader i #lhflive att LHF/MSSK förlängt med ytterligare fem spelare som därmed kommer fortsätta att utvecklas tillsammans med föreningen. Det är Ida Boman, Emma Eriksson, Maria Omberg, Melinda Olsson och Zsofia Jokai Szilagy.


Under säsongen stod det klart att en stor del av kärnan förlängt sina avtal och därmed fortsätter resan tillsammans med Luleå Hockey/MSSK. Detsamma gäller nu ytterligare fem spelare som de flesta har varit med hela vägen sedan tiden i Piteå.

Fredrik Glader, tränare/sportchef

– Ida Boman var en av våra stabilaste backar under SM-slutspelet. Hon höll en hög och jämn nivå rakt igenom och är otroligt motiverad för framtiden. Det kommer därför bli väldigt kul att se hennes fortsatta utveckling.

– Emma Eriksson är en ung back som verkligen har vuxit den gångna säsongen. Hon är oerhört träningsvillig och har ytterligare steg att kunna ta, vilket jag är övertygad om kommer att ske utifrån att hon verkligen brinner för hockeyn.

– Maria Omberg gjorde ytterligare en bra säsong där hon än en gång slog sitt eget personbästa när det gäller målsnitt. Hon är en oerhört tekniskt skicklig målvakt och har en utvecklingspotential som borde kunna leda till mer kontinuerligt spel i landslaget i framtiden.

– Melinda Olsson har alltid varit en stor talang med en spelskicklighet som få besitter i damhockeysverige. De senaste säsongerna har hon utvecklat sitt driv att träna hårt, vilket har gjort att hon tagit nästa steg i sin utveckling och därför är VM-reserv. Men det finns en nivå till och den är jag övertygad om att hon kommer visa redan kommande säsong.

– Under de tre säsonger som Zsofia Jokai Szilagy har spelat med LHF/MSSK så har hon utvecklats både som spelare och person. Hon är en av lagets verkligt stora glädjespridare och startade den förra säsongen på ett väldigt bra sätt men stördes sedan av skador. Så det skall bli kul att starta upp en ny säsong tillsammans med henne.