En förlust och en seger för J18
Publicerad: 2022-09-25
J18
Luleå Hockeys J18-lag förlorade gårdagens hemmamatch mot Modo med 4-2 men fick sen revansch idag då Timrå besegrades med 3-1.

Gästerna öppnade målskyttet 10:32 in på matchen genom Alex Zalesak i powerplay, norrbottningarna kvitterade sen drygt två minuter före första pausvilan, också det målet i numerärt överläge där Ruslan Jamaldinov var sist på pucken. Modo gjorde sen mittrondens enda mål där Marcus Schill nätade. 11:12 in på den tredje perioden kvitterade hemmalaget på nytt då Adam Persson satte 2-2. Men minuten senare gjorde Nils Pettersson 2-3 på en straff och han kunde sen också fastställa slutresultatet till 2-4 i öppen kasse då Luleå plockat sin målvakt i jakt på en kvittering.

Norrbottningarna fick sen en bra start i dagens match mot Timrå, Jakob Ihs Wozniak satte 1-0 i powerplay och Ruslan Jamaldinov gjorde 2-0 i boxplay, detta inom de första 20 minuterna. Halvvägs in på matchen utökade hemmalaget också sin ledning till 3-0 genom David Thomasson, kort därefter fick dock gästerna hopp då Lukas Kax gjorde 3-1, ett resultat som stod sig till nästa pausvila. Tredje perioden blev sen mållös och Luleå kunde inkassera tre sköna poäng.