• Huvudsponsorer

På lördag är det Kidzday!

27 november 2017 16:15
Nyhet

Nu på lördag är det Kidzday i Coop Norrbotten Arena. Förutom Kidzpriser på biljetter är det som vanligt lördagsgodis till de 500 första barnen, Kidzbuffé i restaurangen och diverse tävlingar och annat roligt för våra yngsta besökare.


Kidzday i Coop Norrbotten Arena innebär alltid härliga upplevelser för hela familjen i hockeyns tecken och lördagsmatchen mot Linköping kommer inte bli något undantag. Huvudentrén öppnar 13:15 och nedsläpp för SHL-matchen är 15:15.

Fazer bjuder på lördagsgodis
De 500 första barnen som kommer till matchen får en gratis godispåse från Fazer.

Kidzpriser på biljetter
Sittplatsbiljetter i fyra olika paket via biljett.luleahockey.se.
150 kr/vuxen och 50 kr/barn

Kidzbuffé i Restaurangen
Plättar, Pizza, Burgare och Pommes för 65 kr till barn under 12 år För övriga är det grillad biff, potatisgratäng och bearnaise för 179 kr som gäller. Boka via www.luleahockeyrestaurangerna.se

Ansiktsmålning med Max
Våra vänner från Max ordnar med ansiktsmålning till alla barn som är intresserade.

Autografskrivning efter matchen
Ca 20 minuter efter matchen kommer SHL-spelarna upp till plan 2 och skriver autografer.

Träffa Leo, Isidor & Doris
Passa på att träffa och fotografera dig tillsammans med Leo från Leos Lekland och Luleå Hockeys maskotar som finns på plats och minglar tillsammans med alla barn.

Tomten och Lucia kommer
Lämna önskelistan till Tomten före match och titta på Norrbottens Lucia i periodpaus. Vi skapar julstämning inför första advent.

Teddybear Toss
Den här matchen börjar spelarfruarna sälja nallebjörnar inför årets Teddybear Toss.

Instagramtävling
Posta din roligaste bild inför eller under Kidzday med #lhfkidzday så är du med och tävlar om en egen matchtröja. Det vinnande bidraget presenteras i vår ArenaTV i den andra periodpausen. Läs mer om tävlingen här.

Superlördag
Missa inte att Luleå Hockey/MSSK har toppmöte med MODO Hockey direkt efter SHL-matchen. Till den matchen är det fri entré för alla som varit på Kidzday.

Utöver ovanstående finns Teknikens Hus, Roady från Töre, Ica Maxi, VildaKidz och Teknik College på plats med olika aktiviteter som ni kommer kunna upptäcka på plats.