MÅNDAG 19/2
- Helstekt Fläskkotlett med svampsås & potatisgratäng
- Italienska köttbullar med ugnsrostad potatis
- Stuvade makaroner med stekt falukorv
TISDAG 20/2
- Vår egna Pytt i panna med krämigt ägg 63°C samt inlagda rödbetor
- Västerbottensbiffar med pepparsås & potatismos
- Pasta penne med kyckling & parmesan
ONSDAG 21/2
- Kyckling teriyaki med ingefärsyoghurt samt jasminris
- Wallenbergare med gräddsås, pressgurka & rårörda lingon samt potatispuré
- Fisk-& skaldjurslasagne
TORSDAG 22/2
- Grillad vitlöksmarinerad karrékotlett med chiliaioli & friterad klyftpotatis
- Biff ála Lindström med rödvinssky & saltgurka samt örtsvängd kulpotatis
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
FREDAG 23/2
- Peppargrillad fläskfilé med bearnaisesås & pommes frites
- Cajunjärpar med BBQ-sås samt stekt strimlad potatis
- Spagetti Carbonara
VECKANS VEGETARISKA
- Bulgursallad med rostad selleri, rödbetspure, solrosfrön & getost