• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Nu är spelschemat för SHL 2019/2020 släppt!

9 maj 2019 11:02
Nyhet

Lördagen den 14 september spelar vi första SHL-matchen för säsongen. Då kommer våra kvartsfinalmotståndare Växjö Lakers på besök i Coop Norrbotten igen och vi har ännu en härlig hemmapremiär att se fram emot.


Våra hemmapremiärer brukar vara magiska. Först med premiärmarschen till arenan och därefter en mycket välbesökt match med ett härlig drag. En lördagsmatch på hemmaplan blir en perfekt start och en naturlig fortsättning på den härliga stämning som vi hade på våra matcher förra säsongen.

Då möter vi Djurgården
Det brukar alltid vara ett extra tryck när vi möter Djurgården på hemmaplan. Bägge dom hemmamatcherna kommer spelas på lördagar i vinter, så det kan vara bra att planera in 5 oktober och 11 november i reseschemat reda n nu.

Skellefteå före jul och före slutspelet
Första mötet med Skellefteå på hemmaplan dröjer till veckan för jul då de kommer hit den 17/12. Vi spelar bortamatcherna mot dom 22 oktober och 11 februari för att sedan möta dom på hemmaplan i den sista seriematchen för säsongen den 12 mars – vilket kommer bli en perfekt uppladdning inför SM-slutspelet.

Då kommer nya laget till Luleå
Oskarshamn är en ny bekantskap för Luleå Hockey. Lördagen den 28/9 åker vi för första gången ner till den småländska kuststaden för att möta dom. Deras första SHL-match i Coop Norrbotten Arena spelas lördagen den 16 november.

Nu kan du planera för jul och nyår!
På annandagen möter vi Frölunda och just före nyårsafton ställs vi mot Leksand. Två bra mellandagsmatcher att planera in för alla er som tänkt komma hem till Norrbotten över jul och nyår.

Skaffa säsongskort!
Du som vill se alla våra hemmamatcher gör bäst i att teckna säsongskort. Läs mer om våra olika erbjudanden på luleahockey.se/sasongskort.