• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Nu är spelschemat för SHL 2019/2020 släppt!

9 maj 2019 11:02
Nyhet

Lördagen den 14 september spelar vi första SHL-matchen för säsongen. Då kommer våra kvartsfinalmotståndare Växjö Lakers på besök i Coop Norrbotten igen och vi har ännu en härlig hemmapremiär att se fram emot.


Våra hemmapremiärer brukar vara magiska. Först med premiärmarschen till arenan och därefter en mycket välbesökt match med ett härlig drag. En lördagsmatch på hemmaplan blir en perfekt start och en naturlig fortsättning på den härliga stämning som vi hade på våra matcher förra säsongen.

Då möter vi Djurgården
Det brukar alltid vara ett extra tryck när vi möter Djurgården på hemmaplan. Bägge dom hemmamatcherna kommer spelas på lördagar i vinter, så det kan vara bra att planera in 5 oktober och 11 november i reseschemat reda n nu.

Skellefteå före jul och före slutspelet
Första mötet med Skellefteå på hemmaplan dröjer till veckan för jul då de kommer hit den 17/12. Vi spelar bortamatcherna mot dom 22 oktober och 11 februari för att sedan möta dom på hemmaplan i den sista seriematchen för säsongen den 12 mars – vilket kommer bli en perfekt uppladdning inför SM-slutspelet.

Då kommer nya laget till Luleå
Oskarshamn är en ny bekantskap för Luleå Hockey. Lördagen den 28/9 åker vi för första gången ner till den småländska kuststaden för att möta dom. Deras första SHL-match i Coop Norrbotten Arena spelas lördagen den 16 november.

Nu kan du planera för jul och nyår!
På annandagen möter vi Frölunda och just före nyårsafton ställs vi mot Leksand. Två bra mellandagsmatcher att planera in för alla er som tänkt komma hem till Norrbotten över jul och nyår.

Skaffa säsongskort!
Du som vill se alla våra hemmamatcher gör bäst i att teckna säsongskort. Läs mer om våra olika erbjudanden på luleahockey.se/sasongskort.