• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

LHF/MSSK förstärker med landslagsback

24 januari 2018 15:10
SDHL

Under eftermiddagen presenterade Luleå Hockey/MSSK i en direktsändning av #lhflive på hemsidan att kanadensiska landslagsbacken Meaghan Mikkelson kommer att ansluta till laget efter OS.


Meaghan Mikkelson blir därmed den andra i familjen att spela hockey på högsta nivå i Norrbotten. Detta då hennes bror Brendan Mikkelson redan är inne på sin tredje SHL-säsong med Luleå Hockey.

Hon är just nu mitt uppe i förberedelserna inför OS och kommer att ansluta till Luleå Hockey när den turneringen är färdigspelad för att därefter avsluta säsongen tillsammans med serieledande LHF/MSSK.

Fredrik Glader
– Det är perfekt att hon kommer kunna spela hockey tillsammans med LHF/MSSK när hon är här och träffar sin bror. Maeghan är en mycket meriterad spelare med tio säsonger i det kanadensiska landslaget och har under den tiden vunnit både VM och OS. Vi får in en mycket proffsig spelare som vi räknar med kommer kunna bidra både offensivt och defensivt genom SM-slutspelet – även om hennes största tillgång är spelet i egen zon.

Meaghan Mikkelson
– Jag ser verkligen fram emot att få komma till Luleå och få spela med Luleå Hockey. Jag har bara hört positiva saker från min bror om föreningen, stan och hur supportrarna stöttar båda sina lag. Så det skall bli spännande att få testa något nytt.

– Jag har sett att laget har gjort bra ifrån sig den här säsongen, så det skall bli riktigt kul att få komma in och bidra ytterligare till detta under slutspurten av serien och sedan under slutspelet. Självklart hoppas vi på att vi skall kunna gå hela vägen.

Kommande hemmamatcher för Luleå Hockey/MSSK är nu i helgen. Dubbelmöte mot Göteborg som spelas på fredag 19:00 i Coop Norrbotten Arena och på lördag 13:00 i LF Arena.