Seger hemma mot Södertälje
Publicerad: 2018-02-10
J20
Luleå Hockeys J20-lag vann eftermiddagens hemmamatch mot Södertälje med 3-1. Gästerna kvitterade i början av den tredje perioden, men hemmalaget återtog ledningen kort därefter och fastställde sen slutresultatet i tom bur.

Efter en mållös och jämn förstaperiod kom det tillslut ett mål sex minuter in på den andra perioden. I powerplay hittade Tim Kämpeberg ett pass till Noel Gunler som störtade mot kassen och petade in 1-0, ett resultat som stod sig i en spelmässigt jämn mittrond.

Södertälje kvitterade bara minuten in på den tredje perioden då Hugo Gustafsson fick på ett vasst skott från slottet. Men fem minuter senare återtog hemmalaget ledningen, Viktor Edström tog fart från egen zon, trampade förbi samtliga motståndare och sköt snyggt in 2-1. Norrbottningarna försvarade sig sen bra och när gästerna i slutet plockade ut sin målvakt i jakt på kvittering fastställde Tim Kämpeberg slutresultatet till 3-1.