Straffseger även mot Djurgården
Publicerad: 2018-01-14
J20
Luleå Hockeys J20-lag vann dagens hemmamatch mot Djurgården med 4-3 efter straffar. Gästerna gick ifrån till 1-3 i den tredje perioden men hemmalaget kom tillbaka och knep tillslut segern.

Gästerna gjorde matchens första mål 14:24 in i matchen genom Oscar Jahnstedt. Erik Walli-Walterholm utökade sen Djurgårdens ledning till 0-2 i början av den andra. Minuten före pausvilan fixade Tim Kämpeberg 1-2. Fem minuter in på den tredje perioden utökade Charlie Hoffmann gästernas ledning till 1-3. Men bara minuten senare reducerade Marcus Collin till 2-3 och minuten före full tid kvitterade Viktor Grahn och matchen gick till sudden. Förlängningen blev sen mållös och i straffläggningen nätade Jesper Juntto och Noel Gunler samtidigt som Ludvig Christoffersson höll tätt och bonuspoängen gick till Luleå.