• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Treårsavtal med 18-årig back

11 september 2014 14:28

Luleå Hockey har skrivit treårsavtal med den storväxte backen Christan Jaros från Slovakien, född 1996. En lovande 18-åring som förväntas få chansen i SHL redan den här säsongen.


Christian Jaros är en välvuxen och stenhård back som dessutom besitter en skicklighet som gör att både föreningens sportchef och tränare känner att han är ett ämne för SHL.

Lars ”Osten” Bergström, sportchef - Det är oerhört glädjande att vi kan lyfta upp Christian i vår A-lagstrupp. Vi har kommit överens om ett treårskontrakt med ett riktigt guldämne som har flera intressanta kvaliteter. Han är bland annat stor, stark, snabb, högerfattad, tuff och otroligt utvecklings- och tävlingsinriktad. Så vi känner att han kan bli en stor överraskning redan den här säsongen.

Christian Jaros, nykontrakterad back - Det är en härlig känsla att få den här chansen tillsammans med Luleå Hockey. När jag kom till Norrbotten förra året hade jag bara en tanke på att träna stenhårt och utvecklas så mycket som möjligt. Nu känns det nästan lite overkligt att jag fått en plats i a-lagets omklädningsrum och jag kommer göra precis allt som krävs för att vara beredd om jag får chansen att spela med A-laget.

Du som vill se Christian Jaros spela är välkommen till Coop Norrbotten Arena redan fredag den 12/9 kl 19.00 när LHF:s J20 tar emot Skellefteå AIK i sin seriestart. Vi utlovar förutom härlig hockey dessutom fri entré och öppna kiosker när du tittar på Luleå Hockeys framtid.