Kalaspriser på familjebiljetter!
Publicerad: 2018-10-16
Nyhet
Till lördagens hemmamatch mot Malmö är det kalaspriset på familjebiljetter i hela arenan. Det innebär att om du är riktigt snabb så kan du säkra riktigt bra sittplatser till hela familjen till en bråkdel av ordinarie pris.

I lördags var det Kidzday i Coop Norrbotten Arena och fullt av förväntansfulla barn & ungdomar som förutom en härlig hemmaseger även fick ta del av alla de övriga roligheter som försegick i arenan.

Nu kommer nästa möjlighet för hela familjen att gå extra billigt på hockey. Vi kör samma biljettpriser som på Kidzday även till hemmamatchen mot Malmö. Det innebär sittplatser för 150kr/vuxen och 50kr/barn i speciella paket via biljett.luleahockey.se över hela arenan.

Tanken var att vi skulle satt en annan priskategori på lördagens match mot Malmö, men när vi sett att det ligger ute biljettpaket med samma priser som under Kidzday så har vi beslutat att det erbjudandet skall gälla för alla familjer - inte bara dom som hade turen att upptäcka det i tid.

Så passa gärna på att tipsa dina vänner och deras familjer om detta unika tillfälle att gå extra billigt på hockey med hela familjen.

LHF Kommunikation Robert Hedlund