• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Viktig partner förlänger

13 april 2018 09:12
Marknad

Luleå Hockey och Handelsbanken förlänger sitt samarbete genom att teckna ett nytt samarbetsavtal där Handelsbanken ökar insatserna inriktade mot dam- och tjejverksamheten. Ett mycket viktig samarbete för Luleå Hockey då Handelsbanken även är föreningens huvudbank.


Luleå Hockey och Handelsbanken har sedan tidigare ett långsiktigt samarbete där Handelsbanken har varit Björnpartner till föreningen under många år. Ett viktigt samarbete som är inriktat mot såväl elitlagen i SHL och SDHL som mot junior- och ungdomsverksamheten i föreningen. Handelsbanken är dessutom en värdefull partner i aktiviteter med att ta socialt engagemang i samhället och är även Luleå Hockeys huvudpartner inom banksektorn.

I det nya avtalet ökar Handelsbanken insatserna mot förenings dam- och tjejverksamhet. Vilket ger föreningen möjligheter att fortsätta resan med att ge damer och tjejer allt bättre förutsättningar att spela ishockey i Norrbotten.

Stefan Enbom, Luleå Hockey

– Det ger oss i Luleå Hockey både glädje och energi att vi så snart efter den gångna säsongen kan förlänga ett av våra viktigaste samarbeten. Handelsbanken är en viktig partner för Luleå Hockey på många olika sätt. Inte minst genom att vi får tillgång till fantastisk service och rådgivning från en professionell bank. Dessutom är det extra roligt att se hur Handelsbanken väljer att öka insatserna riktade till vårt SDHL-lag och hur de ställer sig bakom vårt arbete med att ta ökat socialt ansvar i norr tillsammans.

Jörgen Ericsson, Handelsbanken

– Utifrån att Luleå Hockey har skapat affärsytor för oss som bank och att vi har trivts och haft roligt tillsammans så känns det som en självklarhet att förlänga vårt samarbete. När Luleå Hockey valde att göra en storsatsning på damhockeyn så var det självklart för oss att vara med och stötta även den.

– Vi på Handelsbanken är både glada och stolta över att kunna finnas med som en betydande partner för hela föreningen och att därigenom få vara en del av de sportsliga framgångarna och det arbete som Luleå Hockey gör för att både Luleå och Norrbotten skall bli än bättre platser att bo, verka och leva i – eftersom det gynnar oss alla.