• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Fredag Fre 7 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt

Viktig partner förlänger

13 april 2018 09:12
Marknad

Luleå Hockey och Handelsbanken förlänger sitt samarbete genom att teckna ett nytt samarbetsavtal där Handelsbanken ökar insatserna inriktade mot dam- och tjejverksamheten. Ett mycket viktig samarbete för Luleå Hockey då Handelsbanken även är föreningens huvudbank.


Luleå Hockey och Handelsbanken har sedan tidigare ett långsiktigt samarbete där Handelsbanken har varit Björnpartner till föreningen under många år. Ett viktigt samarbete som är inriktat mot såväl elitlagen i SHL och SDHL som mot junior- och ungdomsverksamheten i föreningen. Handelsbanken är dessutom en värdefull partner i aktiviteter med att ta socialt engagemang i samhället och är även Luleå Hockeys huvudpartner inom banksektorn.

I det nya avtalet ökar Handelsbanken insatserna mot förenings dam- och tjejverksamhet. Vilket ger föreningen möjligheter att fortsätta resan med att ge damer och tjejer allt bättre förutsättningar att spela ishockey i Norrbotten.

Stefan Enbom, Luleå Hockey

– Det ger oss i Luleå Hockey både glädje och energi att vi så snart efter den gångna säsongen kan förlänga ett av våra viktigaste samarbeten. Handelsbanken är en viktig partner för Luleå Hockey på många olika sätt. Inte minst genom att vi får tillgång till fantastisk service och rådgivning från en professionell bank. Dessutom är det extra roligt att se hur Handelsbanken väljer att öka insatserna riktade till vårt SDHL-lag och hur de ställer sig bakom vårt arbete med att ta ökat socialt ansvar i norr tillsammans.

Jörgen Ericsson, Handelsbanken

– Utifrån att Luleå Hockey har skapat affärsytor för oss som bank och att vi har trivts och haft roligt tillsammans så känns det som en självklarhet att förlänga vårt samarbete. När Luleå Hockey valde att göra en storsatsning på damhockeyn så var det självklart för oss att vara med och stötta även den.

– Vi på Handelsbanken är både glada och stolta över att kunna finnas med som en betydande partner för hela föreningen och att därigenom få vara en del av de sportsliga framgångarna och det arbete som Luleå Hockey gör för att både Luleå och Norrbotten skall bli än bättre platser att bo, verka och leva i – eftersom det gynnar oss alla.