• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov

Viktig partner förlänger

13 april 2018 09:12
Marknad

Luleå Hockey och Handelsbanken förlänger sitt samarbete genom att teckna ett nytt samarbetsavtal där Handelsbanken ökar insatserna inriktade mot dam- och tjejverksamheten. Ett mycket viktig samarbete för Luleå Hockey då Handelsbanken även är föreningens huvudbank.


Luleå Hockey och Handelsbanken har sedan tidigare ett långsiktigt samarbete där Handelsbanken har varit Björnpartner till föreningen under många år. Ett viktigt samarbete som är inriktat mot såväl elitlagen i SHL och SDHL som mot junior- och ungdomsverksamheten i föreningen. Handelsbanken är dessutom en värdefull partner i aktiviteter med att ta socialt engagemang i samhället och är även Luleå Hockeys huvudpartner inom banksektorn.

I det nya avtalet ökar Handelsbanken insatserna mot förenings dam- och tjejverksamhet. Vilket ger föreningen möjligheter att fortsätta resan med att ge damer och tjejer allt bättre förutsättningar att spela ishockey i Norrbotten.

Stefan Enbom, Luleå Hockey

– Det ger oss i Luleå Hockey både glädje och energi att vi så snart efter den gångna säsongen kan förlänga ett av våra viktigaste samarbeten. Handelsbanken är en viktig partner för Luleå Hockey på många olika sätt. Inte minst genom att vi får tillgång till fantastisk service och rådgivning från en professionell bank. Dessutom är det extra roligt att se hur Handelsbanken väljer att öka insatserna riktade till vårt SDHL-lag och hur de ställer sig bakom vårt arbete med att ta ökat socialt ansvar i norr tillsammans.

Jörgen Ericsson, Handelsbanken

– Utifrån att Luleå Hockey har skapat affärsytor för oss som bank och att vi har trivts och haft roligt tillsammans så känns det som en självklarhet att förlänga vårt samarbete. När Luleå Hockey valde att göra en storsatsning på damhockeyn så var det självklart för oss att vara med och stötta även den.

– Vi på Handelsbanken är både glada och stolta över att kunna finnas med som en betydande partner för hela föreningen och att därigenom få vara en del av de sportsliga framgångarna och det arbete som Luleå Hockey gör för att både Luleå och Norrbotten skall bli än bättre platser att bo, verka och leva i – eftersom det gynnar oss alla.