Seger borta mot Huddinge
Publicerad: 2018-02-02
J18
Luleå Hockeys J18-lag vann kvällens bortamatch mot Huddinge med 2-4. Hemmalaget reducerade två gånger om i den tredje perioden, men gästerna höll undan och knep hem tre poäng.

Luleå klarade av tre numerära underlägen i början av matchen. Och minuten före första pausvilan tog man också ledningen genom Kalle Koivuniemi. Philip Boström och Arvid Bäckström såg sen med sina mål i den andra perioden till att gästerna hade en 0-3 ledning inför den tredje. Väl där tog hemmalaget vara på ett fem mot tre övertag där man reducerade till 1-3 och minuten senare kom även 2-3 i spel fem mot fyra. Huddinge plockade sen ut sin målvakt i jakt på kvittering men istället fastställde Oliver Dufåker slutresultatet till 2-4 då han skickade pucken i den tomma målburen.