• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Tredje raka för Luleå Hockey

30 december 2014 22:10

Luleå Hockey tog sin tredje seger i rad och det genom en ny kämpaseger. Ett hårt slitande hemmalag vann till slut med 3-1.


Luleå Hockey fick en riktigt bra start på matchen. Norrbottningarna tog tag i taktpinnen och var det spelförande laget till en början. Ledningsmålet var också signerat hemmalaget då Emil Sylvegård kunde tämligen omaskerad rakt framför Djurgårdsmålet raka in pucken i mål efter en bra passning från Chris Abbott positionerad bakom målet. Efter halva perioden tog dock gästerna över spelet allt mer och mer och kvitteringen kom också drygt sex minuter från pausvilan efter en fin individuell prestation från anfallaren Marcus Sörensen.

I den andra perioden fick Luleå Hockey chansen i powerplay tre gånger och i kraft av det vann man också skottstatistiken med hela 17-2 men norrbottningarna hade i samma veva svårt att vaska fram de riktigt högkalibriga chanserna. Viktiga 2-1 kom dock i den sista minute - i just spel fem mot fyra - genom Johan Forsberg som sköt direkt och fick en riktig kalasträff på Kristian Näkyväs passning.

Med 2-1 inför den tredje var matchen förstås helt öppen och slutperioden blev en kamp. Djurgården tog tag i spelet och var i förarsätet den första halvan