• Huvudsponsorer

Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Fredag Fre 7 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Idag 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt

J20 till kvartsfinal efter magisk vändning

17 mars 2018 14:19
Slutspel J20

Luleå Hockeys J20-lag stod för en otrolig vändning i den avgörande åttondelsfinalen borta mot Skellefteå. Hemmalaget ledde med 3-0 i slutet av den andra perioden, men gästerna vände på steken och vann med 6-3.


Den första perioden blev jämn och tät där inget av lagen tillät sin motståndare att skapa några heta målchanser, perioden blev också mållös.

Även den andra perioden blev jämn och tät, det skapades dock lite fler målchanser än i den första. Skellefteå har i denna matchserie haft en enorm utdelning i powerplay och det var inget undantag i match tre. Hemmalaget gjorde nämligen 1-0 och 2-0 på matchens två första utvisningar. Och av bara farten kom 3-0 kort därefter. Men norrbottningarna skapade liv i matchen i slutet av perioden där Jesper Juntto höll sig framme och slog in två returer kort efter varandra och det var 3-2 inför tredje.

Gästerna fick sen en drömstart i den tredje perioden, Kim Johansson skickade in kvitteringen 3-3 i powerplay då han avlossade ett skott från sin backposition som hittade nätet tack vare bra trafik framför kassen. Bara minuten senare petade Noel Gunler in 3-4 efter ett skott från Anton Andersson. Hemmalaget såg chockade ut och det var Luleå som fortsatte skapa chanser och vara heta framför kassen, returer var bortalagets melodi i den avgörande matcher. Christoffer Björk och Lucas Jidenius såg nämligen till att gästerna gick ifrån till 3-6 just genom att slå in returer. 3-6 blev också slutresultatet och Luleå Hockey är nu vidare till kvartsfinal efter en otrolig vändning i den avgörande åttondelsfinalen.