• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Cehlin tvåmålsskytt mot Rögle

28 oktober 2017 17:45
SHL

Luleå Hockey klev tillbaka upp på vinnarspåret genom 1-2 borta mot Rögle BK under lördagen. Patrick Cehlin blev tvåmålsskytt med passningspoäng till Niklas Olausson och Robin Kovács på bägge målen.


Luleå Hockey fick det hett om öronen direkt från matchstart. Norrbottningarna drog på sig två utvisningar i rad i matchens inledningen och hemmalaget fick med det initiativet helt gratis. Och trots att gästerna klarade av båda utvisnignarna fortsatte pressen från Rögle. Då stack Luleå Hockey emellan i en kontring och Patrick Cehlin avslutade kliniskt med ett rappt skott i första krysset efter 07:05. Kanske inte fullt rättvist sett till spelet men ändock 0-1 till gästerna.

I den andra perioden var det istället Luleå Hockey som pressade på, spenderade tid i offensiv zon och skapade målchanser. Och när man själva fick chansen i numerärt överläge så tog man den och Patrick Cehlin kunde lyfta in 0-2 halvvägs in i perioden. Passningspoäng, precis som på det första målet, till Niklas Olausson och Robin Kovács.

I den tredje perioden spelade sedan Luleå Hockey ett väl avvägt spel mellan att fortsätta pressa motståndarna utan att för den skulle blotta sig bakåt. I slutet fick dock Rögle ett ypperligt läge till att få kontakt genom en sen Luleåutvisning och skåningarna behövde bara sex sekunder på sig att förvalta sitt powerplay till en reducering. Men med fulltaligt manskap på isen så stängde Luleå Hockey effektivt matchens återstående sjuttio sekunder och tre poäng till Norrbotten.