Gå på sista hemma före uppehållet!
Publicerad: 2018-10-28
Nyhet
På torsdag spelas den sista hemmamatchen före landslagsuppehållet. Kom och stötta Luleå Hockey när vi spelar den andra matchen i dubbelmötet med Timrå.

Hemmamötet med Timrå är en del av veckans dubbelmöte mot samma motståndare. På tisdag kväll möts vi nere i Medelpad och returmötet blir i Norrbotten på vår hemmais på torsdag kväll kl 19:00.

Luleå Hockey befinner sig i skrivande stund på en fjärdeplats i SHL-tabellen med Timrå fem poäng efter på en åttondeplats. Så det är i allra högsta grad en väldigt viktig match.

Ta med hela familjen på matchen
Torsdagens match är mitt under höstlovet så det är ett perfekt tillfälle att gå på vardagshockey med hela familjen. Vi har speciella paket för familjer via biljett.luleahockey.se.
- Sittplats 1 vuxen + 1 barn = 200kr
- Sittplats 1 vuxen + 2 barn = 250kr
- Sittplats 1 vuxen + 3 barn = 300kr
- Sittplats 1 vuxen + 4 barn = 350kr

Kom och hylla Svenska Mästarna
Inför nedsläpp har vi chansen att hylla de nyblivna svenska mästarna i fotboll - Piteå IF som kommer ut genom björngapet för att ta emot välförtjänta hyllningar på torsdag kväll.

Boka Mat & Hockey
Torsdagkvällar är perfekt för både företag och privatpersoner som vill göra det lilla extra av sitt SHL-besök. Under fliken Mat & Hockey här på hemsidan finns en beskrivning av våra restauranger med möjlighet till direktbokning.

Nu på torsdag kan du välja på både Matchens Husman och på en Afterworkbuffé med tanke på att så många är lediga från både jobb och skola på fredag.

LHF Kommunikation Robert Hedlund