• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Edström och Niklasson inför helgens åttondelsfinaler

22 mars 2019 14:15
Slutspel J20 J18

Åttondelsfinal väntar i helgen både för J20 och J18 och det är MODO Hockey som står för motståndet för bägge lagen.


J20 som tidigare under säsongen vunnit samtliga matcher mot MODO förlorade åttondelsfinal #1 på bortaplan med 6-0. Nu har man dock chansen att vända på steken i Coop Norrbotten Arena.

– Förra säsongen låg vi under i åttondelsfinalen mot Skellefteå och även i kvartsfinalen mot just MODO där dem vann första matchen med 6-1. Men vi tog oss ändå till semifinal så vi vet att vi kan vända en matchserie. 6-0 speglade inte matchbilden, luften gick ur oss lite på slutet så jag tycker att vi har bra chans att ta två raka på hemmaplan. Bara vi minimerar våra misstag som pucktapp vid linjerna och slarv i egen zon, säger forwarden Victor Edström.

Tvärtom var det för J18 som tog sin första seger mot MODO (5-1) denna säsong i åttondelsfinal #1 och man har nu två chanser på sig att ta sig till kvartsfinal.

– En riktigt bra laginstas mot ett bra MODO. Vi kämpade på hela matchen och gav dem inga stora chanser, vi gick ut starkt i första perioden och samma i andra. Lite mer avslappnat i tredje då dem lyckades få in ett mål men sen stängde vi matchen. Vi har en bra känsla i gruppen och vi har en bra sammanhållning och med samma jobb som i första matchen kommer vi att gå vidare till kvartsfinal, säger forwarden Gustav Niklasson.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.