• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr

Edström och Niklasson inför helgens åttondelsfinaler

22 mars 2019 14:15
Slutspel J20 J18

Åttondelsfinal väntar i helgen både för J20 och J18 och det är MODO Hockey som står för motståndet för bägge lagen.


J20 som tidigare under säsongen vunnit samtliga matcher mot MODO förlorade åttondelsfinal #1 på bortaplan med 6-0. Nu har man dock chansen att vända på steken i Coop Norrbotten Arena.

– Förra säsongen låg vi under i åttondelsfinalen mot Skellefteå och även i kvartsfinalen mot just MODO där dem vann första matchen med 6-1. Men vi tog oss ändå till semifinal så vi vet att vi kan vända en matchserie. 6-0 speglade inte matchbilden, luften gick ur oss lite på slutet så jag tycker att vi har bra chans att ta två raka på hemmaplan. Bara vi minimerar våra misstag som pucktapp vid linjerna och slarv i egen zon, säger forwarden Victor Edström.

Tvärtom var det för J18 som tog sin första seger mot MODO (5-1) denna säsong i åttondelsfinal #1 och man har nu två chanser på sig att ta sig till kvartsfinal.

– En riktigt bra laginstas mot ett bra MODO. Vi kämpade på hela matchen och gav dem inga stora chanser, vi gick ut starkt i första perioden och samma i andra. Lite mer avslappnat i tredje då dem lyckades få in ett mål men sen stängde vi matchen. Vi har en bra känsla i gruppen och vi har en bra sammanhållning och med samma jobb som i första matchen kommer vi att gå vidare till kvartsfinal, säger forwarden Gustav Niklasson.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.