• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Offensiv back klar för LHF

28 mars 2017 14:31
SHL

Luleå Hockey presenterade på tisdagen i en direktsändning av #lhflive att man kontrakterat den svenska backen Daniel Sondell för de kommande två säsongerna. Sondell kommer närmast till Luleå efter tre säsonger i Schweiz och Österrike.


33-årige Daniel Sondell, som ursprungligen kommer från Umeå, har tidigare i karriären stått för 95 poäng på 246 SHL-matcher. Därefter har han gjort 74 poäng på 94 matcher med Zug och avslutade den gångna säsongen med en semifinalplats i Salzburg.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

– Daniel Sondell är en spelskicklig och erfaren back med bra skridskoåkning. Han är en spelare som vi känner kommer kunna bidra mycket till vårt offensiva spel och som kommer stärka lagets powerplay. Vi har haft koll på honom en längre tid och sett flera av hans matcher under våren, så vi är väldigt glada att kunna välkomna Daniel Sondell till Luleå Hockey.

Daniel Sondell

– Det känns fantastiskt kul att få flytta upp till Luleå och hem till Sverige igen. Det har varit väldigt utvecklande att få göra några säsonger utomlands där jag fått spela mycket och tagit ett stort ansvar. Jag känner att jag har utvecklats bra under den här tiden och ser verkligen fram emot att komma till Luleå Hockey som jag vet är en bra förening som satsar offensivt och jag ser fram emot att hjälpa laget att vinna matcher och gå så långt det bara är möjligt.