• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Nytt avtal med AllTele

22 september 2017 15:00
Nyhet

Luleå Hockey och AllTele har tecknat ett nytt fördjupat avtal där AllTele blir exklusiv telekompartner inom mobiltelefoni, Internet och växeltjänster till föreningen. Med avtalet befäster duon sitt långsiktiga partnerskap och sin ambition att vara en positiv och utvecklande kraft i regionen.


Luleå Hockey och bredbandsoperatören AllTele har under lång tid samarbetat inom flera olika områden. AllTele kommer att tillsammans med föreningen erbjuda bra kommunikationstjänster till alla Luleå Hockeys medlemmar och supportrar. Det nya avtalet innebär även att AllTele blir en ny Guldpartner till Luleå Hockey.

– Vi är stolta över att vara en partner till Luleå Hockey och att kunna hjälpa föreningen att nå framgång på lång sikt. Det här är ett led i vår strategi att stärka vår norrländska position, säger Johan Hellström, VD på AllTele.

– Det här avtalet innebär att vi inom Luleå Hockey även fortsättningsvis har en stark partner och leverantör inom telekomområdet som står för hög kvalitet, leveranssäkerhet och god service. Vi är extra glada då AllTele har en stark ambition att bli en vinnare i Norr. Det är helt i linje med den inriktning som tydligt drivs inom Luleå Hockey, säger Stefan Enbom som är VD för Luleå Hockey.