Förlust borta mot Leksand
Publicerad: 2018-09-22
J20
Luleå Hockeys J20-lag förlorade dagens bortamatch mot Leksand med 4-2. Gästerna öppnade målskyttet men hemmalaget vände sen på steken.

Efter bara 17 sekunder fixade Nils Thomasson 0-1 till gästerna. Leksand vände dock steken innan den första perioden var över och gick till pausvila med ledning 2-1 efter mål av Nils Åman och Axel Bergkvist. Alexander Lundqvist utökade sen hemmalagets ledning till 3-1 i början av den andra perioden som också blev mittrondens enda mål. Nils Åman fixade tunga 4-1 till Leksand halvvägs in på den tredje perioden. Gästerna fick sen nytt hopp då Carl Mattson reducerade till 4-2 drygt två minuter senare. Men Luleå kom dock aldrig närmare, istället fastställde Axel Bergkvist slutresultatet till 5-2 i öppen kasse.