• Huvudsponsorer

Teddybear Toss 28/12

4 december 2017 14:55
Nyhet

Succén med Teddybear Toss fortsätter även den här säsongen. Nu kan du köpa nallar som sedan kastas in på isen den 28 december. Intäkterna och björnarna går sedan till Kvinnojouren Iris och Lekterapin på Sunderby Sjukhus.


Förra säsongen genomfördes Luleå Hockeys första Teddybear Toss efter ett initiativ från våra spelares familjer som ville vara med och ge tillbaka till samhället.

Det blev en succé och innebar att det regnade in mängder med teddybjörnar på isen i ett av spelavbrotten – nallar som tillsammans med överskottet från försäljningen skänktes till Kvinnojouren Iris och Lekterapin på Sunderby sjukhus. Så varje teddybjörn gjorde och gör verkligen dubbel nytta.

Den här säsongen för vi samma sak igen och redan nu finns möjligheten för dig att köpa dina teddybjörnar som sedan delas ut inför hemmamatchen den 28 december och sedan får regna in på isen i matchens första powerbreak – vilket blir tydligt med en nedräkning på mediakuben.

Så köper du teddybjörnar
Du som köper biljetter via biljett.luleahockey.se får samtidigt frågan om du vill köpa en eller flera Teddybjörnar till vår Teddybear Toss, så gör gärna det tillägget redan där. Du kan även komma till informationsdisken i Coop Norrbotten Arena när vi har våra hemmamatcher i SHL den 7/12 och 26/12 och köpa där. Dessutom går det bra att hela december köpa björnar via souvenirbutiken i Coop Norrbotten Arena och dess öppettider.

FÖRETAGSPAKET

  • 50 björnar för 5 000 kr (varav 3 000 kr i bidragsdel)
  • 100 björnar för 10 000 kr (varav 6 000 kr i bidragsdel)
  • 150 björnar för 15 000 kr (varav 9 000 kr i bidragsdel)

Maila [email protected] för mer information.

Liten björn. Stor skillnad.

Kika gärna här på hur en väletablerad Teddy Bear Toss kan se ut (Youtube).