• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Rösta LHF i Nordic Bet Fan Awards

4 april 2017 09:30
SHL

Att Luleå Hockey har ett grymt stöd från supporterhåll är ingen nyhet - därför känns det naturligt att LuleåFans har fyra nomineringar till Årets fan, Årets tifo och Årets assist. Så in och rösta på våra nominerade!


I varje kategori finns det 10 nominerade och vilka som går till final avgörs av dig och och alla andra som röstar via SHL-bloggen. Efter denna första omröstning nollställs allt den 12 april när de tre främsta bidragen i varje kategori gör upp i en finalomröstning.

Lämna din röst nu!

ÅRETS FAN
Mattias "Zelo" Sehlberg - hockeysveriges populäraste mustasch, vilket gjort honom till ett givet inslag i varje C More-sändning med Luleå Hockey.

– Zelo står upp för sitt Luleå i alla lägen. Han är alltid på plats på matcherna, men ser även många träningar. Zelo andas Luleå Hockey!

ÅRETS TIFO
Där Älven Möter Hav - Grym flagga från hemmapremiären mot Skellefteå, den täckte hela H-läktaren och satte ribban för ännu en bra tifo-säsong.

Sandström 1019 - Ytterligare ett värdigt tifo från LÅ Ultras som gav Sandströms SHL-rekord precis den inramning som det förtjänade.

ÅRETS ASSIST
Lirare On Tour - våra tågälskande fans som stöttar Luleå Hockey runt om i hockeysverige. I Leksand fick de till och med låna spelarbussen.

”Luleås resande fans reser de längsta bortaresorna i hockeysverige och stöttar alltid laget 100% i med- och motgång. De är lagets sjunde spelare!”

Vill du stötta framtida tifon i Coop Norrbotten Arena så kan du lämna ett tifobidrag via Swish: 123 389 6289 eller Swedbank 8201-6, 964 800 079-3