• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Galären ny huvudpartner för dam- och tjejhockeyn

7 februari 2018 17:00
SDHL

Luleå Hockey och Galären har träffat ett treårsavtal avseende ett fördjupat samarbete inriktat på föreningens offensiva satsning på dam- och tjejhockeyn. Galären blir från och med nästa säsong en av föreningens huvudpartners.


– Galären värnar om ett socialt engagemang och ett attraktivt samhälle. Vårt fördjupade samarbete ger oss massor av energi att fortsätta vår resa mot ”Idrott på lika villkor i en jämställd förening”. Vår långsiktiga inriktning är att öka intresset för ishockey och förbättra förutsättningarna för kvinnor och tjejer, säger Stefan Enbom, vd för Luleå Hockey.

Norrbotten har just nu Europas bästa damelitlag i ishockey, Luleå Hockey/MSSK. Ett lag som skapar uppmärksamhet i hela landet och som representeras av sju världsstjärnor i vinter-OS. Att länet går före inom damidrotten är viktigt på många olika plan.

Galären har krokat arm med Luleå Hockey för att långsiktigt stötta föreningens ambitioner att utveckla verksamheten för damer och flickor. Tillsammans vill vi påverka Luleå som en modern och inkluderande kommun där alla kvinnor behandlas respektfullt och rättvist.

– Vår utgångspunkt i samarbetet är att Luleå Hockey ska vinna stora framgångar både i rinken och inom jämställdheten, säger Gunnar Tåhlin, vd för Galären. En jämlik damishockey bidrar till ett varmare och vänligare Luleå för alla. Vi arbetar gärna för en sådan utveckling, både som fastighetsbolag och som sponsor till Luleås starkaste idrottsvarumärke.

Galären är ett av Norrbottens ledande fastighetsbolag med kontor i både Luleå och Stockholm.