• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov

Säsongen fick ett snöpligt slut

18 mars 2017 14:30
J20

Luleå Hockey förlorade dagens avgörande åttondelsfinal borta mot Frölunda. Efter tre mållösa perioder och en mållös förlängning fick matchen avgöras på straffar och där drog hemmalaget det längsta strået.


Den första perioden blev betydligt mer avvaktande om man jämför med matchen igår. Det var inte lika högt tempo och kanske det berodde på att det är vinna eller försvinna för bägge lagen som gjorde att man ville säkra upp i defensiven. Det var spelmässigt ganska jämt där dock hemmalaget skapade flest målchanser, men Filip Gustavsson i Luleå-kassen såg till att perioden blev mållös.

Även den andra perioden blev ganska avvaktande där lagen fokuserade på att inte göra några misstag. Gästerna hade två chanser i numerärt överläge men lyckades inte utnyttja det och även rond två blev mållös.

Den tredje perioden blev likt de andra två väldigt avvaktade där det mest var en kamp där ute på isen. Bortalaget fick ett gyllene läge att avgöra matchen då man fick ett powerplay fyra minuter före full tid, men Frölunda redde ut det och matchen gick till sudden.

Även den tio minuters långa förlängningen blev mållös och i straffläggningarna var hemmalaget effektivare och knep en plats i kvartsfinal.