• Huvudsponsorer

Spelarbyte för LHF/MSSK

12 september 2017 18:00
Nyhet

Framtidsbacken Felicia Linder ansluter till Luleå Hockey/MSSK samtidigt som forwarden Elin Johansson går till Djurgården. Detta då de bägge spelarna, Luleå Hockey/MSSK och Djurgården kommit överens om att göra ett byte.


Med Johanna Fällman på skadelistan har det funnits ett behov för LHF/MSSK att bredda och förstärka sin backsida. Samtidigt som Djurgården haft samma behov fast bland sina forwards. Detta har gjort att vi nu ser ett spelarbyte inom SDHL som kommer kunna gynna både spelare och lag.

Fredrik Glader, Sportchef
– Damhockeyn är fortfarande ganska liten, så det gäller att tillsammans hitta val- och utvecklingsmöjligheter för våra spelare. Här har det funnits ett önskemål från två spelare om att få mer speltid och det här klubbytet kommer att kunna möjliggöra detta för bägge två.

– 19-åriga Felicia Linder är en ung framtidsback som representerat Sverige både i U18 och med Damkronorna, hon har en spännande framtid framför sig och vi i Luleå Hockey/MSSK vill gärna vara en del av hennes utveckling och strävan att nå sina drömmar som hockeyspelare.

Felicia är redan på plats i Luleå och är spelklar till fredagens hemmapremiär mot Linköping.