Full pott för J18
Publicerad: 2023-01-08
J18
Luleå Hockeys J18-lag tog i helgens bortaturné full pott efter seger mot Almtuna med 7-3 och Timrå med 6-1.

Almtuna tog dock ledningen i gårdagens match men den varade bara i ett par minuter. David Granberg fixade 1-1 och i första periodens två sista minuter gjorde norrbottningarna hela tre mål, ett från Jakob Ihs Wozniaks klubba och de andra två gjorde Filip Holst - Persson. Hemmalaget skapade sen nerv i matchen efter två snabba mål i mittronden. Men gästerna gjorde ett nytt ryck i slutet av perioden där Filip Holst - Persson först fullbordade sitt hattrick och Ruslan Jamaldinov sköt in 3-6 i numrärt överläge. Anton Nilsson blev sen tredje periodens enda målskytt och slutresultatet skrevs till 3-7.

I dagens match mot Timrå tog Luleå tag i matchen från start och gjorde de första fyra målen i matchen i den första perioden, William Morin, Adam Persson, Hugo Branthsson och David Thomasson nätade innan Timrå kunde göra 1-4 minuten före pausvilan. Mittronden blev sen mållös och gästerna vann den tredje perioden med 0-2 efter mål från Hugo Branthsson och Jakob Ish Wozniak och slutresultatet skrevs till 6-1.