• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Lagkaptenen visade vägen mot Linköping

26 september 2017 21:44
SHL

Lagkapten Niklas Olausson stod i centrum i kvällens bortamatch mot Linköping. Olausson kvitterade först matchen till 2-2 och passade sedan fram Johan Harju till avgörande 2-3 i förlängningen,


Luleå Hockey fick en smakstart på matchen borta mot Linköping och man öppnade målskyttet 04:45 in i den första perioden. Einar Emanuelsson, namnsdagsbarn för dagen, bågade företagsamt in i skottsektorn från högerkanten och placerade pucken stolpe-in i ”fel” hörn, högerskytt som han är. Fullträffen var hete Emanuelssons tredje för säsongen men dessvärre varade inte måljublet värst så länge och halvvägs in i matchen var det kvitterat efter att Linköping utnyttjat ett numerärt överläge.

Norrbottningarna hade sedan goda chanser att ta återta ledningen och det i synnerhet genom två ramträffar. Först Patrick Cehlin i slutet av den första perioden och sedan Niklas Olausson i början av den andra perioden men centimetrarna var inte på gästernas sida. Typiskt nog gjorde sedan Linköping mål och istället för 1-3-ledning så hade Luleå Hockey avsluta matchen i underläge 2-1.

Väl där fick kapten Olausson revansch och det med ränta. Först stänkte han själv in kvitteringen på en målvaktsretur efter ett företagsamt förarbete av Emil Larsson och sen i förlängningen stod Olausson för huvudrollen då han i spel fyra mot tre hittade fram till Johan Harju som bara hade att sätta dit klubban till 3-2.

Bonuspoängen hem till Norrbotten alltså och Luleå Hockey har öppnat säsongen med tre tvåpoängare på fyra matcher. På torsdag har man ny chans att kämpa om tre poäng då man tar emot HV71.