Full pott för J18
Publicerad: 2021-11-28
J18
Luleå Hockeys J18-lag kammade i helgen hem full pott efter seger mot Östersund (4-3) och Sundsvall (6-1).

Norrbottningarna fick en bra start i gårdagens match mot Östersund, man vann den första perioden med 0-2 efter att Elias Callgren och Felix Ramberg nätat. Hemmalaget kom sen tillbaka i mittronden och det var 2-2 inför den tredje perioden. Väl där fixade Callgren 2-3 nitton sekunder efter nedsläpp, men halvvägs in på den kvitterade Östersund på nytt. Luleå fick dock sista ordet då Callgren fullbordade sitt hattrick fyra minuter före full tid och såg till att gästerna knep samtliga tre poäng.

Det blev sen en mer betryggande seger i dagens match mot Sundsvall. Adam Persson fixade 0-1 fyra minuter in på matchen. Sundsvall kvitterade sen genom Elliot Hammarström. Fabian Ledin och Felix Ramberg nätade sen i mittronden och det var 1-3 inför den tredje perioden. Och där kom snabbt två nya snabba Luleå-mål genom Wlliam Larsson och Johannes Mäki. Minuten före slutsignalen fastställde sen William Larsson slutresultatet till 6-1.