• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Förlängt med Sandström

15 december 2016 13:05
SHL

Luleå Hockey och SHL:s meste spelare Janne Sandström är överens om en kontraktsförlängning för den kommande säsongen, vilket gör att han kommer kunna rycka ifrån ordentligt i SHL:s maratontabell.


38-årige Sandström är inne på sin sextonde raka SHL-säsong med Luleå Hockey och har därmed skrivit på även för sin sjuttonde. Sandström har den här säsongen stått för 39 registrerade skottäckningar, vilket är sjätte mest i hela SHL.

Jan Sandström

– Det känns så klart fantastiskt kul att förlänga med Luleå Hockey. Det är inget som jag hade räknat med att göra så här tidigt på säsongen. Spelmässigt och rent fysiskt har det känts bra och det har varit en av de roligare säsongerna hittills i karriären. Jag njuter verkligen av varje sekund som jag får chansen att tillhöra den här föreningen.

Lars Bergström

– Janne blev klar för oss ganska sent efter den förra säsongen, därför känns det roligt att vi redan nu har kommit överens om en fortsättning. Han har under säsongen hållit en hög nivå i sitt spel och man kan se att han älskar sin hockey och att han njuter av att spela matcher för Luleå Hockey. Han är dessutom en personlighet som på ett betydande sätt kommer vara en förebild för våra många unga spelares fortsatta utveckling.