Förlängt med Sandström
Publicerad: 2016-12-15
SHL
Luleå Hockey och SHL:s meste spelare Janne Sandström är överens om en kontraktsförlängning för den kommande säsongen, vilket gör att han kommer kunna rycka ifrån ordentligt i SHL:s maratontabell.

38-årige Sandström är inne på sin sextonde raka SHL-säsong med Luleå Hockey och har därmed skrivit på även för sin sjuttonde. Sandström har den här säsongen stått för 39 registrerade skottäckningar, vilket är sjätte mest i hela SHL.

Jan Sandström

– Det känns så klart fantastiskt kul att förlänga med Luleå Hockey. Det är inget som jag hade räknat med att göra så här tidigt på säsongen. Spelmässigt och rent fysiskt har det känts bra och det har varit en av de roligare säsongerna hittills i karriären. Jag njuter verkligen av varje sekund som jag får chansen att tillhöra den här föreningen.

Lars Bergström

– Janne blev klar för oss ganska sent efter den förra säsongen, därför känns det roligt att vi redan nu har kommit överens om en fortsättning. Han har under säsongen hållit en hög nivå i sitt spel och man kan se att han älskar sin hockey och att han njuter av att spela matcher för Luleå Hockey. Han är dessutom en personlighet som på ett betydande sätt kommer vara en förebild för våra många unga spelares fortsatta utveckling.

LHF Kommunikation Robert Hedlund