Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar

Tack för stödet och tålamodet!

3 december 2021 13:10
Nyhet

Vi vill bara rikta ett stort tack till alla er som kom på gårdagens hemmamatch mot Frölunda och att ni hade överseende med köerna före match – det viktigaste var dock att vi kunde göra kontrollerna av covidbevisen och att alla var inne före matchen startade.


Vi var tvungna att genomföra en match för att verkligen få veta vad som skulle krävas i form av personal för att kontrollera covidbevis och legitimationer – utöver vår ordinarie biljettkontroll.

Och även om många av er hörsammat vår vädjan att komma i tid för att undvika köer så blev det ändå så att majoriteten av alla besökare kom ungefär samtidigt. Så att vid 18:00 var det inga köer och 18:10 var det långa köer.

Till kommande hemmamatcher kommer vi ta in ännu fler kontrollanter och vi kommer jobba med fler parallella köer än vad som var möjligt igår. Vilket vi hoppas kommer minska ner på väntetiderna.

Samtidigt kan vi bara vädja till alla besökare att:
- Kontrollera ditt covidbevis så att det fortfarande är giltigt. En del laddade hem sitt under sommaren och sedan dess kan det ha passerat dess slutdatum, även om man fortfarande kvalificerar sig för att ha ett covidbevis. Är det så att det gått ut är det bara att beställa ett nytt.
- Se till att ha covidbevis och legitimation framme när det är din tur att visa upp dina handlingar. Så slipper vi vänta på att man skall leta i fickor eller bland appar för att få fram sina handlingar.
- Komma i ännu bättre tid till matcherna om man har möjlighet till det. Allt för att sprida ut när våra tusentals besökare kommer till arenan för att därigenom minska på väntetiderna.

Med ovanstående tror vi att det kommer gå smidigare för varje match när både vi som arrangör och ni som besökare får in bra rutiner på hur allt går till i samband med våra hemmamatcher.

Först ut är Kidzday imorgon lördag kl 15:30 (entrén öppnar 13:30) samt nästa veckas toppmöte med Rögle i SHL den 9 december kl 19:00 (entrén öppnar 17:00). Två matcher som vi hoppas på ett härligt drag på och att allt flyter på med insläppen.

Återigen, tack för ett stort tålamod och för att ni stöttar Vårat Gäng.

Vi gör det tillsammans!