Full fart framåt med Mazda!
Publicerad: 2019-09-03
Marknad
Luleå Hockey har tecknat ett nytt och unikt samarbetsavtal med Roger Niemi BILAB. Ett treårigt avtal som gör att föreningen har möjlighet att nyttja Mazda i verksamheten samtidigt som de blir en föreningens viktigaste partners och exklusiv leverantör till Luleå Hockey.

Luleå Hockey har en tydlig strategi att över tid vara en toppklubb i både Sverige och Europa. För att lyckas med detta så är det viktigt att vi har en bra och trivsam utvecklingsmiljö för våra spelare. Vi har nu fått möjligheten att erbjuda Mazdabilar till våra spelare, ledare och övrig personal – vilket många redan valt att nyttja.

Genom detta samarbete får Luleå Hockey fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med ett lokalt företag som brinner för hela vår verksamhet. Allt från våra elitlag ner till vår omfattande ungdomsverksamhet för pojkar och flickor.

Kim Jauhiainen, Roger Niemi BILAB

– Det känns jättebra att vi kommit överens om ett treårsavtal med Luleå Hockey som innebär att vi kommer kunna stärka vår position ytterligare i Luleå och Norrbotten. Utifrån de positiva reaktioner vi fått från spelare, ledare och personal kring deras bilar från Mazda så känner vi att de kommer vara goda ambassadörer för oss framöver.

– Dessutom känns det jättebra att vi kan vara med och stötta föreningens verksamhet för pojkar och flickor och att vi även kommer vara en bidragande faktor till att våra elitlag får fira i vita jeans tillsammans med lulefansen i Stadsparken till våren.

Peter Jidström/Stefan Enbom, Luleå Hockey

– Det är med stor glädje som vi har ingått detta samarbete med Roger Niemi BILAB – ett företag som verkligen brinner för vår förening och att skapa bra förutsättningar för hela vår sportsliga verksamhet. Det känns också bra att vi genom Mazda kan erbjuda bilar som är uppskattade bland både våra spelare och ledare.

LHF Kommunikation Robert Hedlund