• Huvudsponsorer

Slutspelsbiljetterna släppta!

7 november 2019 16:59
Nyhet

Slutspelsbiljetterna till hemmamatchen mellan Luleå Hockey och SC Bern den 19 november är släppta och kan köpas via biljett.luleahockey.se.


Åttondelsfinalen mot Bern kommer avgöras på hemmaplan den 19 november och redan nu kan du säkra din biljett via biljett.luleahockey.se.

Ståplats 50kr, Sittplatser från 75kr och uppåt beroende på sektion och önskad plats. Familjeplatser för 150kr/vuxen och 50kr/barn. Studenter och pensionärer betalar 120kr för sittplats.

För alla med Säsongskort All Inclusive så ingår redan matchen i säsongskortet så ni behöver inte göra något annat än att ladda för matchen.

Ni som har Säsongskort Basic har fått en förtur till er plats som gäller till och med torsdag 14/11 kl 16:00. Enklast löser ni det via inloggning på biljett.luleahockey.se alternativt kommer till Souvenirbutiken på Coop Norrbotten Arena som håller öppet måndag-fredag kl 11:00-14:00.

Första slutspelsmatchen mot SC Bern spelas borta tisdag 12 november kl 19:45 och sänds på Viasat Hockey och Viasat.se. Resultaten från de bägge matcherna läggs ihop för att avgöra vilket lag som avancerar vidare i CHL-slutspelet.