• Huvudsponsorer

Välkommen på hemvändarfesten!

13 december 2017 12:07
Nyhet

Redan på annandagen startar hemvändarfesten i Coop Norrbotten Arena. Vi erbjuder då Norrbottens största hemvändarmingel. Köp biljetten nu så har du platsen säkrad!


Just nu är det landslagsuppehåll i både SHL och SDHL. Men till mellandagarna sätter det igång igen med hockeymatcher på hemmaplan och biljetterna köper du som vanligt via biljett.luleahockey.se.

Tisdag 26/12 – Luleå Hockey vs Karlskrona
Annandagen är traditionsenligt en fantastisk hockeydag för alla hemvändare som vill se hockey på plats under mellandagarna. Vi erbjuder då Norrbottens största hemvändarmingel! Det kommer bli ett härligt drag på matchen och för den som vill äta något annat än rester i mellandagarna erbjuder LHF-restaurangerna hamburgerbuffé för 99kr.

Torsdag 28/12 – Luleå Hockey vs Mora
Årets sista SHL-match på hemmaplan och matchen där alla björnarna i Teddybear Toss skall kastas in på isen! Restaurangen serverar inför denna match fläskfilé, potatisgratäng och bearnaise för 179kr.

Fredag 29/12 och Lördag 30/12 – LHF/MSSK – HV71
Luleå Hockey/MSSK avslutar 2017 på hemmaplan i ett dubbelmöte med fjolårets semifinalmotståndare som vi skall ta revansch på. Spara biljetten från ovanstående SHL-matcherna så gäller dom som entré även till dessa matcherna. Vill du bara se damerna spela så köper du Nyårshelgpaketet (vuxen 100kr, ungdom 50kr) som gäller för bägge dessa SDHL-matcherna.