• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Klart med ny junioransvarig

28 mars 2017 14:30
j20 j18 j16

Luleå Hockey presenterade på tisdagen i #lhflive att Urban Wikberg blir ny junioransvarig i Luleå Hockey och att huvudtränare för föreningens tre juniorlag blir Jens Själin, Michael Lindgren och Stefan Andersson.


Urban Wikberg har de tre senaste säsongerna varit huvudtränare för Luleå Hockeys J16-lag och tar nu rollen som junioransvarig i Luleå Hockey. Det innebär att Urban blir ansvarig för föreningens tre elitlag på juniorsidan och att han därmed kommer jobba tätt tillsammans med Stefan ”Skuggan” Nilsson och Ulf Engman i Luleå Hockeys sportsliga ledning.

Samtidigt presenterades även vilka som kommer vara huvudtränare för föreningens tre juniorlag kommande säsong. Jens Själin tar över efter efter Stefan Hedlund som ansvarig för J20-laget. Michael Lindgren går från assisterande för J20 förra säsongen till huvudtränare för J18-laget och Stefan Andersson följer med U15-laget när de blir Luleå Hockey J16 kommande säsong.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

– Det känns jättebra att vi kunnat anställa Urban Wikberg som ny junioransvarig för Luleå Hockey. Med sitt driv för ungdomshockey och utvecklingen av både spelare och ledare så passar han mycket väl in på de kriterier som vi ställde upp inför rekryteringen. Urban kan dessutom vår juniorverksamhet mycket bra efter sina säsonger i föreningen och är rätt person att driva utvecklingen vidare.

Urban Wikberg, juniorsansvarig

– Det känns både som en spännande och rolig utmaning att ta mig an rollen som junioransvarig i Luleå Hockey för jag har aldrig trivts så bra i en förening tidigare. Vi har ett grymt råmaterial i våra spelare, så det viktigaste blir att fortsätta jobba med deras fortsatta utveckling. Samtidigt kommer vi även att se över våra lokaliteter för att skapa ännu bättre förutsättningar för utveckling och att finjustera våra träningar så att vi alla kan ta nästa steg.

– Samtliga av våra huvudtränare på juniorsidan kommande säsong är både ambitiösa och duktiga tränare. Jens Själin har gjort fem säsonger som tränare i Luleå Hockey och är väl inarbetad i föreningen. Michael Lindgren gjorde ett bra arbete som assisterande i J20 den gångna säsongen och har många spännande influenser från sin tid i Nordamerika. Och att Stefan Andersson följer med sin grupp från U15 till J16 känns naturligt efter det att han gjort ett mycket bra jobb med sin grupp sedan han flyttade upp till Norrbotten för några säsonger sedan.