Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar

Efterlängtad seger för Luleå Hockey

19 november 2020 21:33
SHL

Luleå Hockey tog en efterlängtad seger då Örebro Hockey gästade under torsdagen men det satt långt inne. Gästerna kvitterade matchen med 52 sekunder kvar av den tredje perioden innan Jack Connolly slutligen avgjorde i förlängning till 4-3.


Luleå Hockey kom till spel med tre raka förluster i bagaget men gav positiva besked i inledningen av matchen och den första perioden var också den bästa som herrlaget presterat på ett tag. Framförallt visade hela laget upp en aggressivitet och en bestämdhet att vinna varje närkamp och med det kopplade man också greppet i matchen.

Petter Emanuelsson öppnade målskyttet efter 03:43 via ett välplacerat direktskott och knappt tre minuter från slutet ökade Juhani Tyrväinen på till 2-0 på ett riktigt mönsteranfall. Oscar Engsund slog en öppnande passning till Isac Brännström som växlade position och lämnade över pucken till Einar Emanuelsson i mitten som i sin tur slog vidare trissan direkt till nämnde Tyrväinen som siktade och pricksköt in sitt andra mål för säsongen.

Norrbottningarna fick sedan en drömstart på den andra perioden med nytt mål av Tyrväinen redan efter femtio sekunder. Örebro replikerade dock inom loppet av en minut och gästerna tog sakta över matchbilden. En ny reducering föll direkt i början av den tredje perioden och kvitteringen kom, tämligen snöpligt, 52 sekunder från slutet – i spel fyra mot fem dessutom.

Matchen gick till förlängning och där klev Jack Connolly fram med sitt fjärde mål för säsongen som innebar 4-3 och två poäng till Luleå Hockey.