Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Efterlängtad seger för Luleå Hockey

19 november 2020 21:33
SHL

Luleå Hockey tog en efterlängtad seger då Örebro Hockey gästade under torsdagen men det satt långt inne. Gästerna kvitterade matchen med 52 sekunder kvar av den tredje perioden innan Jack Connolly slutligen avgjorde i förlängning till 4-3.


Luleå Hockey kom till spel med tre raka förluster i bagaget men gav positiva besked i inledningen av matchen och den första perioden var också den bästa som herrlaget presterat på ett tag. Framförallt visade hela laget upp en aggressivitet och en bestämdhet att vinna varje närkamp och med det kopplade man också greppet i matchen.

Petter Emanuelsson öppnade målskyttet efter 03:43 via ett välplacerat direktskott och knappt tre minuter från slutet ökade Juhani Tyrväinen på till 2-0 på ett riktigt mönsteranfall. Oscar Engsund slog en öppnande passning till Isac Brännström som växlade position och lämnade över pucken till Einar Emanuelsson i mitten som i sin tur slog vidare trissan direkt till nämnde Tyrväinen som siktade och pricksköt in sitt andra mål för säsongen.

Norrbottningarna fick sedan en drömstart på den andra perioden med nytt mål av Tyrväinen redan efter femtio sekunder. Örebro replikerade dock inom loppet av en minut och gästerna tog sakta över matchbilden. En ny reducering föll direkt i början av den tredje perioden och kvitteringen kom, tämligen snöpligt, 52 sekunder från slutet – i spel fyra mot fem dessutom.

Matchen gick till förlängning och där klev Jack Connolly fram med sitt fjärde mål för säsongen som innebar 4-3 och två poäng till Luleå Hockey.