• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Idag 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan

Efterlängtad seger för Luleå Hockey

19 november 2020 21:33
SHL

Luleå Hockey tog en efterlängtad seger då Örebro Hockey gästade under torsdagen men det satt långt inne. Gästerna kvitterade matchen med 52 sekunder kvar av den tredje perioden innan Jack Connolly slutligen avgjorde i förlängning till 4-3.


Luleå Hockey kom till spel med tre raka förluster i bagaget men gav positiva besked i inledningen av matchen och den första perioden var också den bästa som herrlaget presterat på ett tag. Framförallt visade hela laget upp en aggressivitet och en bestämdhet att vinna varje närkamp och med det kopplade man också greppet i matchen.

Petter Emanuelsson öppnade målskyttet efter 03:43 via ett välplacerat direktskott och knappt tre minuter från slutet ökade Juhani Tyrväinen på till 2-0 på ett riktigt mönsteranfall. Oscar Engsund slog en öppnande passning till Isac Brännström som växlade position och lämnade över pucken till Einar Emanuelsson i mitten som i sin tur slog vidare trissan direkt till nämnde Tyrväinen som siktade och pricksköt in sitt andra mål för säsongen.

Norrbottningarna fick sedan en drömstart på den andra perioden med nytt mål av Tyrväinen redan efter femtio sekunder. Örebro replikerade dock inom loppet av en minut och gästerna tog sakta över matchbilden. En ny reducering föll direkt i början av den tredje perioden och kvitteringen kom, tämligen snöpligt, 52 sekunder från slutet – i spel fyra mot fem dessutom.

Matchen gick till förlängning och där klev Jack Connolly fram med sitt fjärde mål för säsongen som innebar 4-3 och två poäng till Luleå Hockey.