• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Karvinen om kvartsfinalerna

5 mars 2017 17:17
SDHL

Luleå Hockey/MSSK är klara för semifinal efter att ha vunnit två raka matcher mot Brynäs i kvartsfinalen. Det blev seger med 3-1 på bortaplan som man sen följde upp med en 1-0 seger hemma i Coop Norrbotten Arena.


Det var två liknande matcher där det var LHF/MSSK som dominerade spelet, men Sara Grahn i Brynäs-kassen storspelade och norrbottningarna fick i bägge matcherna vänta länge tills utdelning kom. Men tillslut malde man ner sina motståndare och tog en plats i semifinal.

– Det var tuffa matcher men vi hade hela tiden tålamod och visste att vi tillslut skulle få utdelning om vi fortsatte som vi gjorde. Det är klart att vi blev lite frustrerade av att inte få in pucken så det var en otroligt härlig känsla och även en lättnad då vi gjorde målet i slutminuten som tog oss till semifinal. Vi har lärt oss mycket av detta, Sara Grahn gjorde det jättebra i målet men vi behöver spela mer slutspelshockey, ha mer trafik framför kassen och vara hetare på returerna, säger forwarden Michelle Karvinen.

Det var ett ordentligt drag på ståplats och 1029 åskådare i Coop Norrbotten Arena som såg LHF/MSSK knipa en semifinalplats.

– Vi är så otroligt tacksamma varje gång vi får spela på hemmaplan inför en sådan fantastisk publik, vi känner verkligen att det är som vår sjätte spelare som ger oss den energi vi behöver och vill ha. Det känns som vi har hela Norrbotten med oss och det är en härlig känsla, säger Karvinen.